Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτοιμος για δράση!

Έτοιμος για δράση!
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 10:28

Δύο ματς μακριά από τη δράση είναι… πολλά. Παραπάει. Δεν χωράει άλλο, για αυτό τον Ματιέ. Ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν ήταν διαθέσιμος, νωρίτερα, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη. Ήταν εμφανές ότι ο Γάλλος ένιωθε… λιοντάρι στο κλουβί, εγκλωβισμένος και μακριά από το στοιχείο του. Ποιο είναι αυτό; Η φανέλα του Ολυμπιακού…

Τέλος, όμως, στην αναμονή. Ο Ματιέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μετά από δύο αγώνες χωρίς αυτή. Και φυσικά, κερδισμένος και ωφελημένος βγαίνει και ο Θρύλος, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Η δίψα του Ματιέ, παρά την προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία του, τον καθιστά… έφηβο. Έτοιμο για δράση, έτοιμο να πάρει ξανά το πόστο του στην ενδεκάδα, εφόσον ο Μαρτίνς του το ζητήσει.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα δούμε τον Ματιέ βασικό, κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός ρολάρει εξαιρετικά και έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη και με αλλαγές στη σύνθεσή του. Το έδειξε και με ΠΑΟ, αλλά και με ΠΑΟΚ. Ο Ματιέ είναι υπέρ απαραίτητος για τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται φρέσκο και το 100% για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και τη Γουλβς. Σε αντίθεση με τους… άλλους, ο Θρύλος έχει και Ευρώπη μπροστά του…

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να γίνει μία Α διαχείριση στον Ματιέ, στα επόμενα ματς πρωταθλήματος. Το 45ο έρχεται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο λιμάνι, οπότε δεν υπάρχει εκεί, ανησυχία. Και ο Μαρτίνς μπορεί να κάνει και μια άλλου είδους διαχείριση, εφόσον κρίνει ότι αυτή είναι απαραίτητη. Δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά. Ο προπονητής ξέρει καλά, πως να κουμαντάρει το ρόστερ του και με βάση αυτό θα πορευτεί.

Το ιατρικό επιτελείο έδωσε το ΟΚ για τον Γάλλο, για να μπορέσει να τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του και ο Μαρτίνς θα κρίνει το πως θα τον χρησιμοποιήσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα. Με τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού να συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα, είναι δεδομένο ότι ο Ματιέ θα πάρει τις απαιτούμενες ανάσες, εκεί όπου τα πράγματα θα είναι… λιγότερο σημαντικά.

Διαβάστε επίσης