Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εντολή και επιταγή» των στηριγμάτων της, μάλλον...

«Εντολή και επιταγή» των στηριγμάτων της, μάλλον...
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 11:33

Κόντρα στην κυβέρνηση και κόντρα στον νόμο, η ΕΠΟ θέλει να κάνει εκλογές άμεσα. Μέσα στο καλοκαίρι, ή το αργότερο το φθινόπωρο. Σας είχαμε ενημερώσει για αυτό, σε προηγούμενα κομμάτια, τονίζοντας τότε ότι καμία «εντολή» ή «επιταγή» από την FIFA δεν υπάρχει, για να γίνει κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, η ΕΠΟ επέμενε ότι αυτό αποτελεί ουσιαστικά… επιτακτικό «θέλω» των υπερομοσπονδιών, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και έφτασε μέχρι και στο σημείο να προσθέτει στη θητεία Γραμμένου το δεκάμηνο της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, για να φτάσει σε χρονικό διάστημα αυτό που απαιτείται, για να συμπληρωθεί η τετραετία και να γίνουν εκλογές.

Αλλάζοντας, λοιπόν, την τοποθέτησή της, η ΕΠΟ κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο έγγραφο, στο οποίο η… επιταγή και η εντολή της FIFA, έγιναν… προτροπή! Τόσο απροκάλυπτα, λοιπόν, αυτή η ΕΠΟ που έχει διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στα κατώτατα στρώματα του βαρελιού, συνεχίζει να εκτίθεται και να κατρακυλά στο κυκεώνα των… εφευρέσεών της, για να κάνει τα χατίρια σε εκείνους που τη στηρίζουν…!

Στις 16 Ιουνίου, λοιπόν, η ΕΠΟ είχε κάνει άρον-άρον… ΓΣ της ΕΠΟ, για να μας πει αυτά. Να μας πει για «επιταγή» και «εντολή» της FIFA, για τη διενέργεια αρχαιρεσιών, όπως θέλουν δηλαδή να κάνουν οι «εξυγιαντές» και να περάσουν το νέο μοντέλο, για το οποίο σας έχει ενημερώσει ήδη και ο Μανώλης Γαβαθιώτης, πολύ πρόσφατα κιόλας!

Τι έλεγε τότε, στις 16 Ιουνίου η ΕΠΟ;

«Αποτελεί εντολή και επιταγή της FIFA για άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών ενόψει της αποχώρησης της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA και της έναρξης των πρωταθλημάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Τι λέει το έγγραφο που πήγε στο Ειρηνοδικείο;

Προτροπή. Προτροπή της FIFA για αρχαιρεσίες…

Πιάστηκαν για ακόμη μία φορά, με... τη γίδα στην πλάτη, προσπαθώντας να κάνουν αυτό, το οποίο βάσει καταστατικού, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνουν. Σας θυμίζει τίποτα η υπόθεση; Σας θυμίζει, μήπως, μία προσπάθεια νομοθέτησης, περί… πολυιδιοκτησίας;

Όλα τα κομμάτια του παζλ πέφτουν, το ένα μετά το άλλο, στη θέση τους, δίχως -πλέον- ιδιαίτερη προσπάθεια, από πλευράς Ολυμπιακού να ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ το «σύστημα» που διέσυρε επί μία τριετία -και βάλε- και συνεχίζει να διασύρει το ποδόσφαιρό μας, στον… πάτο του βαρελιού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσει η κατρακύλα; Αναρωτιόμαστε, όλοι εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι…

Διαβάστε επίσης