Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά για Ολυμπιακό-Γκαρσία οι Σέρβοι

Ξανά για Ολυμπιακό-Γκαρσία οι Σέρβοι
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 12:59

Η υπόθεσή του απασχόλησε τον Ολυμπιακό ξανά πρόσφατα, όμως δεν έφερε… «γάμο» εντέλει. Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα είναι ξανά στο προσκήνιο, για τον Ολυμπιακό, αφού τον επαναφέρουν σε αυτό οι ίδιοι οι Σέρβοι.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες, τόσο για τον Άρη, όσο και για την ΑΕΚ, όμως με καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει υπάρξει, αυτή τη στιγμή, κάτι ουσιαστικό. Βεβαίως, εάν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να μπει στη «μάχη» της διεκδίκησής του, λογικά θα είχε ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται, αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με τη Mozzartsport, η ΑΕΚ και ο Άρης δίνουν 1,2 εκ. ευρώ για να πάρουν το 50% των δικαιωμάτων του, αλλά ο Αστέρας θέλει τουλάχιστον 1,5 εκ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%. «Ο Ολυμπιακός θέλει να χρηματοδοτήσει την επιστροφή του Γκαρσία στην Ελλάδα και να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει στο παλιό του επίπεδο», γράφουν σχετικά με τον Ολυμπιακό, ενώ τονίζουν ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να παίξει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται από τον Ολυμπιακό κάποια κίνηση για τον ποδοσφαιριστή του Ερυθρού Αστέρα, καθώς οι λύσεις για τα εξτρέμ, από το εξωτερικό, είναι πολλές και ποικίλες. Ο Γκαρσία είναι, πάντως, ένας πολύ καλός παίκτης και δικαίως απασχόλησε τον Θρύλο στο παρελθόν. Όπως δικαίως θα μπορούσε να τον απασχολήσει ξανά και στο παρόν ή το -άμεσο- μέλλον.

Διαβάστε επίσης