Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»

«Σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη»
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 14:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το θράσος πρέπει να έχει και όρια. Και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης φρόντισε να τους βάλει φρένο επειδή είναι αδύνατον στο... σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σχοινί ή, ειδικότερα για το ποδόσφαιρο, να μιλάνε για εφαρμογή των κανονισμών αυτοί που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για πολυiδιοκτησία. Να κάνουν, σα να μην έχει γίνει κάτι...

Στην τηλεδιάσκεψη της Super League ανέβηκαν οι τόνοι, όταν ο Πανιώνιος υπέβαλε αίτημα για να εξαιρεθεί η φορολογική ενημερότητα από τα δικαιολογητικά των ομάδων και ο πρόεδρος της Ξάνθης είπε ότι «πρέπει όλες οι ομάδες να παίζουν με τους ίδιους όρους».

Τότε είναι που ο Αγραφιώτης έγινε πυρ και μανία. «Να πούμε ότι υπάρχει απόφαση εναντίον της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ που έχουν καταδικαστεί για πολυϊδιοκτησία. Το επισημαίνω, επειδή πρέπει να μπει ένα τέλος στην υποκρισία». Όταν ο Πιαλόγλου προσπάθησε να απαντήσει, ο Αγραφιώτης τον κατακεραύνωσε: «Είναι δυνατόν να μιλάτε εσείς που σας έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη; Μήπως πρέπει να σοβαρευτούμε;».

Γιατροί χωρίς τεστ κορονοϊού

Με παρέμβαση Ολυμπιακού, επειδή διαπιστώθηκε ότι υπάρχει θέμα, η Λίγκα θα ζητήσει από τη ΓΓΑ οι γιατροί που πάνε στα γήπεδα για να πάρουν δείγματα αίματος και ούρων για αντιντόπινγκ κοντρόλ να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού, όπως όλοι όσοι εμπλέκονται στη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Το πρόβλημα εντοπίστηκε με αυτούς που πήγαν στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

*Στην κουβέντα ενεπλάκη και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Μα είναι δυνατόν να κάνουν πως δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για πολυiδιοκτησία; Σε τι κόσμο ζουν και βλέπουν φαντάσματα ότι όλοι τους κυνηγούν;

Διαβάστε επίσης