Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάθημα ευ αγωνίζεσθαι από τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ!

Μάθημα ευ αγωνίζεσθαι από τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 15:03
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Είμαστε υπερ. της τήρησης των κανονισμών, όμως δεν έχουμε αντίρρηση στο αίτημα του ΠΑΟΚ», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αλλάξει ο κανονισμός, ώστε να παίξουν δυο παίκτες, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, στον τελικό πρωταθλήματος Κ 17, Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που θα γίνει στη Λαμία, την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη θέση του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης να πει: «Σας ευχαριστούμε». Ο Ολυμπιακός έδωσε μάθημα ευ αγωνίζεσθαι.

Όλες οι αποφάσεις της Λίγκας:

Στη σημερινή του τηλεδιάσκεψη, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε τα εξής:

1/ To Πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020.

2/ Συγκροτείται επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δ.Σ. και εκπροσώπους των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθ. και Ολυμπιακός με θέμα την ασφάλιση ποδοσφαιριστών περιόδου 2020–21.

3/ Η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κ15 (final four) θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στις 7 και τις 10 Ιουλίου, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ).

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Κ17, μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΣΦΠ & ΠΑΟΚ), θα διεξαχθεί στη Λαμία την Τετάρτη 1/7.

Διαβάστε επίσης