Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Χαρούμενος για την εξέλιξη των παικτών μου»

Μαρτίνς: «Χαρούμενος για την εξέλιξη των παικτών μου»
Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 20:04

To σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ, με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος κόουτς, σε δηλώσεις του στην Nova, μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Θρύλου επί του ΠΑΟΚ, στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς και για το κυριακάτικο (28/6) ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Ο 50χρονος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά: «Το παιχνίδι του τελικού (σ.σ. κόντρα στην ΑΕΚ) θα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή, που δείχνει ποιότητα και αποφασιστικότητα. Η ΑΕΚ είναι καλά οργανωμένη, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, είναι ψύχραιμη και κυνική στο παιχνίδι της... Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Για εμάς, είναι τρεις βαθμοί και θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε τι θα συμβεί σε ένα-δύο μήνες από τώρα. Η δική μου δουλειά περιορίζεται στο να έχω την ομάδα μου σε πολύ καλή κατάσταση, να την προπονώ και να παίρνω τα αποτελέσματα.

Οι παίκτες μας τα πηγαίνουν πολύ καλά και εξελίσσονται συνεχώς! Έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. Ποτέ δεν θα... κόψω τα πόδια σε κάποιον παίκτη μου. Αν πουληθεί κάποιος, θα είναι γιατί το αξίζει και έχει δουλέψει πολύ. Αν κάποιος καταφέρει να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο, θα μας κάνει πολύ χαρούμενους αυτό».

Διαβάστε επίσης