Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Μεγάλος μας στόχος…»

Βαλμπουενά: «Μεγάλος μας στόχος…»
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 - 12:00

Είναι πάντα εκεί. Ακόμη και όταν… λείπει, δεν λείπει ποτέ! Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ένα με την ομάδα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, παρότι δεν έπαιξε, ενώ μιλώντας για τον κόσμο, τόνισε το πόσο πολύ του αρέσει η αγάπη που εισπράττει! «Είναι η αλήθεια ότι έχω νιώσει πολύ την αγάπη του κόσμου. Έχω δεθεί πολύ με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Νιώθουμε πως είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν. Το σημαντικό είναι να μπορούμε να τους δίνουμε χαρά», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στη Nova!

«Πρόκειται για μια καλή ομάδα, όμως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε top κατάσταση! Δεν μιλάω για 2-3 παικτες αλλά για 20 ποδοσφαιριστές! Όσοι προπονούνται αυτή τη στιγμή μαζί μας είναι σε απίθανη φόρμα», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την ΑΕΚ.

«Μπορούσα να παίξω με τον ΠΑΟΚ, έστω 15-20 λεπτά, αλλά αποφασίστηκε να μην πάρουμε το ρίσκο και να δώσω το παρών σε επόμενο ματς», συνέχισε.

«Όλοι ξέρουμε πως η ομάδα μας έχει ποιότητα και ότι έχει λάμψει, όχι μόνο για αυτά που έχει κάνει στην Ελλάδα, αλλά και για τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη. Είναι ένας από τους μεγάλους στόχους μας, το να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και να γράψουμε ιστορία!», κατέληξε, αναφερόμενος στα… εκτός συνόρων κατορθώματα του Θρύλου, αλλά και σε αυτά που μπορούν να έρθουν!

Διαβάστε επίσης

Μα, δεν είναι «φως, φανάρι»;

Μα, δεν είναι «φως, φανάρι»;

Ο Ολυμπιακός τα είπε ξανά, χθες, με την ανακοίνωσή του, αλλά τα... ξέρει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, αφού τα βλέπει καθημερινά να γίνονται...