Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρε το ματς, πανηγύρισε τίτλο!

Πάρε το ματς, πανηγύρισε τίτλο!
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 - 15:04

Εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το να πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, στη Super League, φτάνοντας στο πολυπόθητο 45ο. Πράγμα το οποίο, για να συμβεί, θα πρέπει να κάνει το… αυτονόητο. Να νικήσει, δηλαδή, την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Και δεν το λέμε αυτονόητο, γιατί οι νίκες έρχονται… χαριστικά στον Ολυμπιακό. Κάθε άλλο. Το λέμε από άποψη «ανάγκης». Ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το ματς στο ΟΑΚΑ, εάν θέλει να πανηγυρίσει, από αυτό τ Σαββατοκύριακο, τον τίτλο του πρωταθλητή!

Η ευκαιρία είναι καλή. Ο Ολυμπιακός έχει μομέντουμ, είναι δυνατός (πολύ πιο δυνατός από την ΑΕΚ) και μπορεί να φτάσει στη νίκη που θα του δώσει και μαθηματικά τον τίτλο. Το έχει ο Θρύλος και άπαντες το γνωρίζουν αυτό. Η ΑΕΚ δεν είναι στα καλύτερά της, αν και πολύ δυσκολοκατάβλητη και ο Θρύλος έχει και αυτή την ευκαιρία, με τις απουσίες της αντιπάλου του, να τη νικήσει και να τελειώσει την υπόθεση «τίτλος».

Η ΑΕΚ μπορεί να μην είναι τόσο ποιοτική, όσο ο ΠΑΟΚ, στον οποίο ο Ολυμπιακός έριξε «δίμπαλο», μόλις πριν λίγες ημέρες, αλλά είναι μία ομάδα πολύ δύσκολο να τη νικήσεις, γιατί έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία, από τον προπονητή της και «δεμένο» σύνολο. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει ΟΛΑ αυτά τα στοιχεία, συν ένα ΠΟΛΥ πιο ποιοτικό ρόστερ, από την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να παίρνει, αυτομάτως, τον τίτλο του φαβορί. Παίζοντας και νικώντας, ξανά, στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός έδειξε, έτσι κι αλλιώς, ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και τέτοια…

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το ματς στο ΟΑΚΑ. Και πρέπει να το πάρει, ώστε να κάνει… απονομή στο προσεχές, εντός έδρας ματς του, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο του. Είναι, εδώ που τα λέμε, και το αήττητο στη μέση… Και αυτό παίζει τον ρόλο του.

Διαβάστε επίσης