Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω… (photo)

Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω… (photo)
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 10:00

Πόσες και πόσες «μεγάλες μέρες» είχε αυτή η ομάδα, φέτος. Πόσες και πόσες «μεγάλες στιγμές», από τις οποίες κρίνονταν τόσα πολλά… Τόσοι σημαντικοί αγώνες, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι οποίοι κάτι έκριναν. Κάτι… «αποφάσιζαν». Και ο Ολυμπιακός ήταν συνεπής. Νικητής. Περήφανος και πανηγυρικός. Δεν ήταν με το κεφάλι σκυμμένο και προβληματισμένος… Τόσοι αγώνες, στην Super League, τόσα ντέρμπι, τόσες νίκες, τόσα διπλά. Όλα καταλήγουν, σε ΑΥΤΟ τον αγώνα. Όλα καταλήγουν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας… Όλα καταλήγουν σε αυτό το ΑΕΚ-Ολυμπιακός…

Στις 21:30 ο Θρύλος παίζει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, κάτι πολύ περισσότερο, από ένα ντέρμπι. Παίζει την επισημοποίηση της κυριαρχίας του, στην αγωνιστική περίοδο 2019-20. Παίζει το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Παίζει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Μίας δύσκολης σεζόν, μίας σεζόν, η οποία έφτασε εδώ, για να κριθεί οριστικά. Έφτασε εδώ, για να πάρει η κατάκτηση ενός αντρίκειου πρωταθλήματος «σάρκα και οστά». Να γίνει πράξη. Να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ολυμπιακός δεν πάει με ύφος… μπλαζέ. Δεν πάει «καβάλα στ’ άλογο». Πάει σεμνά, ταπεινά και έτοιμος να πάρει ακόμη μία νίκη. Θέλει, εάν μπορέσει, να πάρει αυτό το πρωτάθλημα, δίχως να έχει γνωρίσει τι θα πει ήττα… Και θα το παλέψει απόψε, όπως κάνει κάθε αγωνιστική. Να διατηρήσει το αήττητο. Στη μέση είναι το γόητρο, είναι το… τσεκάρισμα του αντιπάλου, είναι πολλά. Μην ξεχνάμε ότι ο αποψινός αντίπαλος του Θρύλου, είναι εκείνος που θα αποτελέσει το εμπόδιο, στον τελικό του Κυπέλλου… Είναι εκείνος που θα πρέπει ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει, για να κάνει ένα ιστορικό νταμπλ, στα χρόνια της «εξυγίανσης». Και μέχρι τον τελικό θα τεθεί απέναντί του δύο φορές, για τα πλέι οφ.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλα καταλήγουν σε αυτό, το αποψινό ματς. Σε αυτή, την αποψινή αναμέτρηση, η οποία μπορεί να δώσει τον τίτλο, στον Θρύλο, οριστικά και αμετάκλητα. Πάμε γερά λοιπόν. Όπως τραγουδούν, πια, οι οπαδοί του Ολυμπιακού… «σήκωσέ το, το γ#$!@%&*ο, δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

???? MATCHDAY ⚽️ AEK FC vs Olympiacos FC ???? #Slgr ???? OAKA, 21:30 ???????? #Olympiacos #Matchday #Legend #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Πάρ’ το πάνω σου! (videos)

Πάρ’ το πάνω σου! (videos)

Ο Κώστας Φορτούνης ξανά στην ενδεκάδα και έτοιμος να… περιποιηθεί την «αγαπημένη» του ΑΕΚ.