Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παύλα μ’ ακούς; Πολύ κ#^όπαιδο ο Θρύλος... (photos)

Παύλα μ’ ακούς; Πολύ κ#^όπαιδο ο Θρύλος... (photos)
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 11:32

Μετά από μία εβδομάδα συνεχόμενων ντέρμπι, με ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη σειρά, αλλά και ΠΑΟΚ-Άρη, πιο πριν (εντάξει ο Άρης δεν είναι μέρος της… συμμαχίας των άλλων, ήταν απλώς άλλο ένα δύσκολο ματς) δεν μπορούμε να πούμε ότι γίναμε σοφότεροι.

Γνωρίζαμε καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από όλους τους αντιπάλους του και με τον ένα ή τον άλλο (αγωνιστικό) τρόπο, θα τους εξόντωνε (ποδοσφαιρικά). Το έκανε. Και έτσι… δημιούργησε την… «εβδομάδα της… παύλας». Δεν την ξέρετε; Αυτή ντε που ήθελαν οι «εξυγιαντές» να βάλουν στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, για να μη διασυρθούν. Όπως διασύρονται, ο ένας μετά τον άλλο, σε κάθε αγωνιστική, από τον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, λοιπόν, η «εβδομάδα της παύλας» ολοκληρώθηκε. Να τη γιορτάζουμε κάθε χρόνο, λέμε εμείς, να θυμόμαστε την… κατρακύλα της «εξυγίανσης» και της «συμμαχίας». Και εις άλλα με υγεία!

Διαβάστε επίσης

«Εμφάνιση» Βρέσκα

«Εμφάνιση» Βρέσκα

Ο ρέφερι της ΕΠΣ Πιερίας σφυρίζει το ματς Ολυμπιακού-ΟΦΗ, πρώτη φορά μπαίνει σε αγώνα πρωταθλήματος, όμως είχε θέματα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία...