Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμφάνιση» Βρέσκα

«Εμφάνιση» Βρέσκα
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 12:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) είναι ο... εκλεκτός του Περέιρα για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ Ολυμπιακού-ΟΦΗ. Ο 35χρονος ρέφερι πρώτη φορά ορίζεται σε αγώνα πρωταθλήματος, εκτός από κάποιες που είχε μπει τέταρτο, ενώ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία.

Στις 4 Φεβρουαρίου, ο Βρέσκας είχε σφυρίξει Λαμία-Ολυμπιακός 0-0 για το Κύπελλο. Αν δεν υπήρχε το VAR (Κομίνης, Ψαρρής) ο Αλεξέας θα είχε τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Στο 76', ο Βρέσκας σφύριξε πέναλτι του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Μπιανκόνι, ωστόσο το VAR παρενέβη και ο Βραζιλιάνος φορ ήταν εντέλει σε θέση οφσάιντ. Κανονικά, ο Αλεξέας θα πρέπει να μείνει για αρκετό καιρό εκτός ορισμών καθώς στο 2' έκοψε τον Ραντζέλοβιτς με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Όσο για τον Βρέσκα; Κανένας σεβασμός στο ποδόσφαιρο. Επειδή έλλειψη σεβασμού, πρώτα στο άθλημα, είναι να αφήνει τους παίκτες της Λαμίας να κλωτσάνε χωρίς να δείχνει κίτρινες (σ.σ. 2-2 οι κάρτες). Στο 82' ο Μπουλούλης έκανε μαρκάρισμα για κάρτα στον Λοβέρα και ο Βρέσκας άργησε να τη βγάλει.

Βοηθοί του Βρέσκα στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ θα είναι οι Κούλα (Ξάνθης), Μωϋσιάδης (Ηπείρου), τέταρτος ο Κουτσιαύτης (Αρτας), στο VAR οι Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και παρατηρητής ο Τοπούζης (Τρικάλων).

Διαβάστε επίσης