Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μώραλης: «Ο Μαρινάκης παθιάζεται με τον Ολυμπιακό!» (audio)

Μώραλης: «Ο Μαρινάκης παθιάζεται με τον Ολυμπιακό!» (audio)
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 15:01

Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό αποτελεί το βασικό συστατικό της εκπληκτικής εφετινής πορείας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως τόνισε στο Κανάλι Ενα 904 ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Ο Ολυμπιακός κάνει μία πολύ καλή χρονιά όντας μία οικογένεια, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα, ανεξαρτήτως εάν την τιμητική θέση του προέδρου, για τυπικούς λόγους, την έχω εγώ. Το πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός. Ε, αυτό βγαίνει. Είναι άνθρωπος που παθιάζεται, είναι ένας άνθρωπος που επενδύει. Έχουμε επίσης έναν αξιόλογο και άνθρωπο και προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, διαθέτουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και έμπειρα στελέχη. Ολα αυτά οδηγούν στα πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω πως και τα επόμενα χρόνια θα είναι παρόμοια κι ακόμη καλύτερα», είπε αρχικά.

Επίσης ο κ. Μώραλης στάθηκε στο πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και ευχήθηκε πρόκριση της ομάδας σε βάρος της Γουλβς: «Το πιο σημαντικό είναι το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει εφέτος η ομάδα. Χαίρεσαι να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό να παίζει αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό επιθυμούν οι φίλαθλοι. Να βλέπουν όμορφο ποδόσφαιρο, το οποίο οδηγεί σε μία απίστευτη αγωνιστική χρονιά. Αυτά που έχει πετύχει εφέτος ο Ολυμπιακός σε αριθμούς και στατιστικά αποτελούν ρεκόρ, που δύσκολα μία ομάδα θα καταφέρει να τα ξαναπιάσει.
Ελπίζω η σεζόν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το πρωτάθλημα να κατακτήσουμε και το κύπελλο Ελλάδας, να κάνουμε άλλο ένα νταμπλ και μακάρι σε μία δύσκολη εποχή και για το ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας, να καταφέρουμε να αποκλείσουμε τη Γουλβς. Αυτό είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας μας».

Πατήστε ΕΔΩ για να ακούσετε όλο το ηχητικό, από τις δηλώσεις του κ. Μώραλη.

Πηγή: Κανάλι Ένα Πειραιά

Διαβάστε επίσης