Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυγενάκης προς ΕΠΟ: «Έχουν παρέλθει οι εποχές εκβιασμού...»

Αυγενάκης προς ΕΠΟ: «Έχουν παρέλθει οι εποχές εκβιασμού...»
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 15:29

Για «εκβιασμό» προς την κυβέρνηση έκανε λόγο ο Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στη Βουλή και αναφερόμενος στο θέμα της πιθανής απόσυρσης της υποψηφιότητας του Ηρακλείου, για την ανάληψη της διοργάνωσης του τελικού του Conference League 2022 ή 2023. Κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα το «φωτογραφικό», σχετικά με την τροπολογία για τα κωλύματα παραγόντων.

«Αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, ενώσεων και σωματείων και θα τεθεί σε διαβούλευση.
Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική διάταξη στο θέμα των κωλυμάτων και δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα πρόσωπα να διεκδικήσουν θέσεις.

Η πρόθεση της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο εκτελεστικός της γραμματέας κ. Δέδες, να αποσύρει την υποψηφιότητα του τελικού του UEFA Conference League έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο.

Ο φάκελος που κατατέθηκε στην UEFA ήταν πληρέστατος. Η ΕΠΟ κι ένα μέρος της διοίκησής της προσπαθεί να σαμποτάρει μια εθνική προσπάθεια που αφορά όλη την Ελλάδα. Για μικροσυμφέροντα και πιθανό εκβιασμό προς την κυβέρνηση τορπιλίζουν την προσπάθεια.

Έχουν παρέλθει η οι εποχές των εκβιασμών. Θα εκβιάσουν μέσα από τα δημοσιογραφικά πιστόλια που διαθέτουν την κυβέρνηση. Εμείς δεν μετέχουμε σε σκοτεινές διαδικασίες, που τα μέλη της ΕΠΟ γνωρίζουν πολύ καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης