Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σάββας: «Είναι μια μέρα καταπληκτική!»

Σάββας: «Είναι μια μέρα καταπληκτική!»
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 17:25

Αμέσως μετά από το 2-1 επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του 45ου, το οποίο περιμένει την… απονομή για να επισημοποιηθεί, ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τις νίκες που έφεραν το πρωτάθλημα και τη συνέχεια!

«Είναι μια μέρα καταπληκτική για τον Ολυμπιακό. Έκανε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι δύο εξ’ αυτών σε έδρες ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα

Την Τετάρτη θέλει προσοχή κόντρα στον ΟΦΗ. Ακόμα δεν έχουμε πάρει τίποτα. Εγώ περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή που θα το κατακτήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ό,τι θέλαμε! Στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί αλλά δεν πιεστήκαμε κιόλας. Τα παιδιά βέβαια είναι κουρασμένα γιατί παίζουνε μέρα παρά μέρα.

Ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε και ήρθε έτοιμος στο Καραϊσκάκης. Έπαιξε Σάββατο και μετά Τετάρτη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο

Τα δικαιούμαστε όλα και οι νίκες της ομάδας είναι αντρικές, βγαλμένες με Ολυμπιακό αίμα. Οι νίκες αυτές είναι πάντα αφιερωμένες στα 5,5 εκ. φιλάθλους μας και στον πρόεδρο, τον μεγάλο Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πάμε να ξεμπερδέψουμε το πρωτάθλημα. Αν κερδίσουμε και τον ΟΦΗ θα έχουμε 5 στα 5».

Διαβάστε επίσης