Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νέα αναβολή για Τετάρτη (1/7) στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Νέα αναβολή για Τετάρτη (1/7) στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 19:12
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Νέα παράταση πήρε η υπόθεση της εκδίκασης της εισήγησης Σπανού από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Η πρόεδρος Λουϊζα-Γλυκερία Ιωαννίδου ζήτησε και πήρε την έγκριση όλων των δικηγόρων, ώστε η υπόθεση να εκδικαστεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, με φυσική παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, όπως και έγινε.

Έτσι η... υπόθεση που δεν είναι υπόθεση αλλά εντάσσεται σε ένα ακόμη επεισόδιο στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού, πήρε νέα αναβολή για την Τετάρτη 01/07 και ώρα 6 μ.μ.. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (29/06) διαδικασίας προέκυψε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας αναζητεί τον Ζήση Βρύζα και τον Σταμάτη Βελλή προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης είναι στις ΗΠΑ! Επίσης, όρισε νέες ημερομηνίες για εξέταση μαρτύρων:

Την 1η Ιουλίου θα καταθέσουν ο Φύσσας, Χρ. Σάββας και Κωστούλας, στις 2 Ιουλίου οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος, στις 6/7 οι Βασάρας, Κούγιας και στις 8/7 οι Αγγελίδης, Βελλής, μαζί με τους μάρτυρες υπεράσπισης (Μώραλης και Σπ. Παπαδάκος).

Άπαντες συμφώνησαν να μην υπάρξουν καθόλου αρχικές αγορεύσεις, το επεσήμανε αυτό αυτό ο Δημακόπουλος, συμφώνησε και ο Χατζησαββάογλου, επίσης δικηγόρος του Ολυμπιακού.

-Ήταν η δεύτερη αναβολή.

-Στην ΕΠΟ ήταν τόσο ανοργάνωτοι που δεν είχαν δεύτερο μικρόφωνο, είχαν ένα που περνούσε από χέρι σε χέρι!

Διαβάστε επίσης

Φόβος και τρόμος... Ελ Αραμπί!

Φόβος και τρόμος... Ελ Αραμπί!

Μόνο δύο ομάδες έχουν... ξεφύγει από τη «διόπτρα» του Μαροκινού «killer» του Ολυμπιακού! Εξωπραγματικοί οι αριθμοί του...