Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυριακόπουλος: «Να βαδίσουν όλοι στο δρόμο του Ολυμπιακού»

Κυριακόπουλος: «Να βαδίσουν όλοι στο δρόμο του Ολυμπιακού»
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 - 20:59

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Ο Έλληνας μπακ της Σασουόλο δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Ο φετινός Ολυμπιακός, με τις ενισχύσεις και ειδικά με τον Βαλμπουενά, που έχει κάνει την διαφορά και έχει δώσει ποιότητα στην ομάδα και ο Ελ-Αραμπί που σκοράρει και γενικότερα, η συνολική δουλειά που βγάζει ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο, είναι κάτι φανταστικό και πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί είναι όμορφο να βλέπουμε ελληνικές ομάδες να παίζουν με αυτό τον τρόπο και στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ελπίζω, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ να βαδίσουν και αυτές σε αυτό τον δρόμο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, όπως παλιά».

Και πρόσθεσε για τον Κώστα Τσιμίκα: «Τον Κώστα τον γνωρίζω και από την εθνική ομάδα των Ελπίδων. Ξεχώριζε και εκεί, δεν με εξέπληξε η μέχρι τώρα πορεία του, το περίμενα, το αξίζει, έχει κάνει φοβερή δουλειά, είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής! Τα χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα, είναι πάρα πολύ γρήγορος, έχει πολύ καλή σέντρα και δεν είναι έκπληξη για εμένα, ότι τον ζητάνε μεγάλες ομάδες στο εξωτερικό. Του εύχομαι τα καλύτερα και εύχομαι να φτάσει ακόμα πιο ψηλά».

Διαβάστε επίσης

Φόβος και τρόμος... Ελ Αραμπί!

Φόβος και τρόμος... Ελ Αραμπί!

Μόνο δύο ομάδες έχουν... ξεφύγει από τη «διόπτρα» του Μαροκινού «killer» του Ολυμπιακού! Εξωπραγματικοί οι αριθμοί του...