Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, μη σταματάς!

Θρύλε, μη σταματάς!
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 - 19:32

Μία ακόμη βραδιά στο Φάληρο, για τον Ολυμπιακό. Μία ακόμη ποδοσφαιρική «παράσταση» από τον Θρύλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τους Πειραιώτες να υποδέχονται απόψε, Τετάρτη (1/7) βράδυ (Live στις 21:30 στο gavros.gr/NS1 HD) τον ΟΦΗ στον Ναό, για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Τι κι αν εξασφάλισαν το 45ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας τους την Κυριακή (28/6) με το «διπλό» (1-2) στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ; Δεν εφησυχάζουν. Δεν χαλαρώνουν με... τίποτα. Θέλουν μόνο θετικά αποτελέσματα, ως το φινάλε. «Τσίτα» τα... γκάζια μέχρι το τέρμα! Και αυτό, διότι στοχεύουν, πλέον, στο αήττητο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, άλλωστε, το είπε ξεκάθαρα, την Κυριακή το βράδυ: «Δεν θέλουμε μόνο το πρωτάθλημα, αλλά να τελειώσουμε και τη σεζόν αήττητοι».

Υπενθυμίζεται, ότι σε 30 ματς πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 24 νίκες και έξι ισοπαλίες! Και έτσι θέλουν να συνεχίσουν ως το τέλος! Κόντρα στην... εξυγίανση. Κόντρα σε όλους και σε όλα! Θέλουν μόνο νίκες, για να «φωνάζουν» συνεχώς, ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα. Ποιος είναι το αφεντικό!

Πάμε Ολυμπιακέ...

Διαβάστε επίσης