Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάρτινος πύργος…

Χάρτινος πύργος…
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 - 10:12

Μάρτυρες ακόμη μίας «υπόθεσης» εις βάρος του Ολυμπιακού, η οποία καταρρέει ως… χάρτινος πύργος, γίναμε πάλι χθες. Από εδώ σας μεταφέραμε τι ειπώθηκε στις καταθέσεις… «εις βάρος» Ολυμπιακού και Ατρομήτου, με τον βασικό μάρτυρα, Τάκη Φύσσα, να ανατρέπει όλα όσα η προπαγάνδα… ονειρεύεται και… περίμενε. Είναι λογικό, όταν αναφερόμαστε σε μία «υπόθεση», η οποία δεν έχει βάση και δεν μπορεί να σταθεί, το ένα μετά το άλλο, τα… «κάστρα» της, να πέφτουν σαν… χάρτινοι πύργοι.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά. Ο Ολυμπιακός έχει βγει νικητής και καθαρός, από όλες τις σκευωρίες, με τις οποίες οι αντίπαλοί του έχουν προσπαθήσει να τον εμπλέξουν και έχει αποδείξει περίτρανα ότι αυτές είχαν μόνο έναν -πραγματικό- στόχο: Το να εξυπηρετήσουν επικοινωνιακά παιχνίδια και συμφέροντα και να δώσουν τροφή, σε όλους εκείνους που καθημερινά βάλλουν κατά του Ολυμπιακού, να το κάνουν με… πηχυαίους τίτλους και πρωτοσέλιδα.

Η αλήθεια δεν γίνεται να παραποιηθεί και να διαστρεβλωθεί. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα, όσο και αν προσπαθήσουν με φανφάρες, οι προπαγανδιστές, να τη μεταβάλουν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Ολυμπιακός βγήκε πάντα νικητής, από όσα του πρόσαπταν και κατακερμάτιζε όλα αυτά, για τα οποία τον… κατηγορούσαν.

Έχουμε πει, ξανά, πολλές φορές, ότι οι πραγματικές δίκες, από τις εικονικές, διαφέρουν κατά πολύ. Όπως η μέρα με τη νύχτα, για την ακρίβεια. Στις μεν αρκεί μόνο να τα λες, να τα λες, να τα λες, να βάζεις άλλους να τα λένε, να τα ξαναλές εσύ… Μπας και… «μείνει» τίποτα στο τέλος. Στις δε, πρέπει αυτά που λες, να τα αποδεικνύεις. Και κάπου εκεί… κολλάει το έργο, για τους προπαγανδιστές, γιατί δεν γίνεται να αποδείξεις, αυτό που… δεν υπάρχει…

Διαβάστε επίσης