Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός προβάδισμα για Αλ Τάμαρι

Ο Ολυμπιακός προβάδισμα για Αλ Τάμαρι
Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020 - 12:36

Το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι ήρθε στη δημοσιότητα, ως ένας μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο… Ιορδανός Μέσι, όπως είναι το προσωνύμιό του, διαπρέπει στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν χθες και στα οποία ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» δίνει σήμερα μεγαλύτερη έκταση, ο ποδοσφαιριστής είναι στην «ερυθρόλευκη» λίστα και εξετάζεται.

Μάλιστα, το θέμα πηγαίνει… ένα βήμα παραπάνω, όταν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Είναι λογικό, όπου προκύπτει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, εκείνο άλλων ομάδων να… πηγαίνει πίσω. Είναι τέτοιο το brand name του Συλλόγου από τον Πειραιά, που όταν αναφέρεται ενδιαφέρον για έναν ποδοσφαιριστή, αυτομάτως οι ανταγωνιστές μπαίνουν στο… παρασκήνιο, μακριά από τους προβολείς.

Το συμβόλαιο του Αλ Τάμαρι ολοκληρώνεται το 2023 και είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει ένα σημαντικό ποσό, για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Αν και ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα, στην υπόθεση, αυτή είναι αρκετά μακριά, από το να χαρακτηριστεί «προχωρημένη» ή κάτι αντίστοιχο. Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει φέτος με την απόδοσή του, μετρά με την ομάδα της Λευκωσίας 34 συμμετοχές, με 3 γκολ και 9 ασίστ, στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε επίσης