Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα (θα) βρίσκει τις λύσεις…

Πάντα (θα) βρίσκει τις λύσεις…
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 11:00

Ναι. Για τον Πέδρο Μαρτίνς μιλάμε. Τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος όσα προβλήματα και αν συναντήσει, στον δρόμο προς την επιτυχία (της ομάδας πρώτα, της δικής του μετά), θα… σκαρφιστεί κάτι να ξεπεράσει! Και όχι απλώς… κάτι. Αλλά κάτι ΚΑΛΟ! Κάτι πετυχημένο! Το έχει κάνει έναν σωστό φορές, στο παρελθόν, έως τώρα.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο κοουτσάρισμα του, αλλά στο γεγονός ότι οποιαδήποτε ανάγκη και αν προέκυψε, από την αρχή της σεζόν, καλύφθηκε και όχι απλώς… έτσι. Για να καλυφθεί. Καλύφθηκε με πλάνο, με υπολογισμούς, αλλά και με… προετοιμασία!

Εκτός ο Φορτούνης; Λύση. Ο Βαλμπουενά δεκάρι, με δοκιμές, με πειστήρια ότι το πλάνο λειτουργεί! Χωρίς Ποντένσε, λόγω μεταγραφής; Λύση. Ο Βαλμπουενά ξανά στα άκρα, πρόκριση του 4-3-3 και ο Καμαρά… ελεύθερος να «αλωνίζει» σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου! Νοκ-άουτ ο Σουντανί; Έτοιμος ο Χασάν, δουλεμένος και σε καλή ψυχολογική κατάσταση, για να καλύψει Ελ Αραμπί, όπως χρειαστεί. Λύση και εκεί. Τιμωρημένος ο Σεμέδο; Σισέ-Μπα έτοιμοι και δουλεμένοι, για να βοηθήσουν την ομάδα, παίζοντας μαζί, συνθέτοντας το δίδυμο από τη Σενεγάλη, στα μετόπισθεν! Λύση και εκεί!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκει λύσεις. Πάντα. Σε όλα. Και, ξαναλέμε, όχι απλώς λύσεις ανάγκης… Λύσεις ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ. Δουλεμένες και σοβαρές… Έτσι, μία ομάδα μπορεί να γίνει… άτρωτη!

Διαβάστε επίσης