Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στους «ανίσχυρους» η ΑΕΚ, στους «πρόωρα αποκλεισμένους» ο ΠΑΟΚ

Στους «ανίσχυρους» η ΑΕΚ, στους «πρόωρα αποκλεισμένους» ο ΠΑΟΚ
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 11:27

Με την ΑΕΚ να βλέπει τις εξελίξεις να τη φέρνουν στους «ανίσχυρους», για τα προκριματικά του Champions League, εφόσον βέβαια καταφέρει στην Ελλάδα να τερματίσει πάνω από τον «σύμμαχο» ΠΑΟΚ, στα play offs της Super League, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το θέμα του ΠΑΟΚ.

Ο οποίος εάν καταφέρει να… κάμψει την αντίσταση της «συμμάχου» ΑΕΚ και τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, τότε θα πάει απευθείας στο γκρουπ των «πρόωρα αποκλεισμένων»! Εντάξει, ναι, δεν υπάρχει τέτοιο γκρουπ, στα προκριματικά του Champions League, αλλά αν υπήρχε, θα ήταν σίγουρα ο πρώτος… επιλαχών, ο «δικέφαλος» του βορρά!

Πέρα από την πλάκα, η θλιβερή αγωνιστική, αλλά και εξωαγωνιστική εικόνα των αντιπάλων του Ολυμπιακού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια… χαράς και προσμονής, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ποιος από τους δύο «δευτερότριτους» αντιπάλους του Θρύλου, στο πρωτάθλημα, δείχνει αυτή τη στιγμή εικόνα ομάδας, η οποία εάν βγει στο… ξέφωτο της Ευρώπης, δεν θα διασυρθεί, από τον… οποιονδήποτε αντίπαλο;

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο… βογκάει και επί «εξυγίανσης» έχει φτάσει στον… πάτο του βαρελιού, ο μοναδικός εκπρόσωπός του, στην Ευρώπη, άξιος να το βγάλει από το τέλμα, είναι ο Ολυμπιακός… Ο ίδιος Ολυμπιακός, τον οποίο η «εξυγίανση»… πολεμάει, διαρκώς, με «λύσσα»!

Διαβάστε επίσης