Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση!»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση!»
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 16:04

Με το μείζον ζήτημα, της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, ασχολείται στη σημερινή του ανακοίνωση ο Θρύλος. Βάλλοντας κατά της ομοσπονδίας, η οποία προσπαθεί να κάνει τα… δικά της, σχετικά με την έδρα διεξαγωγής του τελικού, η ΠΑΕ λέει τα πράγματα με το όνομά τους!

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης