Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Αυτή είναι μόνο η αρχή» (video)

Μαρτίνς: «Αυτή είναι μόνο η αρχή» (video)
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 17:41

Υπόσχεση για περισσότερα τρόπαια με τον Ολυμπιακό έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, με μήνυμά του στα social media! Ο Πορτογάλος κόουτς εξέφρασε τη χαρά του για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος με τον Θρύλο και τόνισε: «Αυτή είναι μόνο η αρχή». Μάλιστα, αφιέρωσε τον τίτλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους παίκτες, αλλά και τον κόσμο των Πειραιωτών!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος τεχνικός έκανε την παρακάτω ανάρτηση και έγραψε: «Πρωταθλητές! Αυτή η ομάδα με την ψυχή της και τον χαρακτήρα, επανέφερε τον Ολυμπιακό εκεί όπου ανήκει. Τα 41 ματς πρωταθλήματος αήττητοι αποτελούν μια τεράστια απόδειξη για το έργο μας και για το πόσο πολύ θέλαμε τον τίτλο.

Θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο στον πρόεδρο Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρότζεκτ και για το γεγονός ότι μας βοήθησε να χτίζουμε αυτήν την καταπληκτική ομάδα. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη δέσμευση που έδειξαν και για την αφοσίωση, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν... πίσω από τα φώτα και κυρίως τους οπαδούς για το ασυναγώνιστο πάθος τους και για την υποστήριξή τους! Αυτή είναι η μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Δείτε το ποστάρισμα!

Διαβάστε επίσης