Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης διευθύνει εγκληματική οργάνωση, κορόιδο ο Σαββίδης!»

Κούγιας: «Ο Μελισσανίδης διευθύνει εγκληματική οργάνωση, κορόιδο ο Σαββίδης!»
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 22:25

«Βόμβες» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας! Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, χαρακτήρισε κορόιδο τον Ιβάν Σαββίδη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε αρχικά:

«Εδώ ο Μελισσανίδης βγήκε ο αρχάγγελος της κάθαρσης! Ποιος ο Μελισσανίδης; Παίρνει τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΚΕΔ και του ζήταγε να αλλάξει τον διαιτητή του αγώνα Παναχαϊκής-ΑΕΚ και μετά από μια εβδομάδα τον έδειραν! Θέλει δηλαδή ο Μελισσανίδης να καθαρίσει το ποδόσφαιρο; Επανήλθε δηλαδή σαν σωτήρας ο Μελισσανίδης;

Ακούνε Μελισσανίδης και νομίζουν ότι πρόκειται για κάτι... φοβερό, είπε για τον Μαρινάκη ότι είπε μαμά στα 20, αλλά αυτός είπε ότι είναι δημιουργός, όχι αυτοδημιούργητος! Τη Δευτέρα θα καταθέσω στην Επιτροπή Δεοντολογίας και θα πω εγώ πως έστηναν παιχνίδια και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 20ετία. Θα πάω να πω τι είναι ο καθένας από αυτούς...

Εγώ κατήγγειλα την εγκληματική οργάνωση και αυτοί που είναι οι αρχηγοί αυτής της εγκληματικής οργάνωσης είναι στα γραφεία της ΑΕΚ, ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος και ο Θωμάς Μητρόπουλος και τους διευθύνει ο Μελισσανίδης!

Όταν ακούω τον Μελισσανίδη να λέει ότι κυνηγάει την εγκληματική οργάνωση γελάω, γιατί αυτός έχει την εγκληματική οργάνωση. Δεν πήγε στα αποδυτήρια και χτύπησε τον Καρυπίδη και μετά έπιασε τον διαιτητή από τα γενετικά όργανα; Μου τα είπε όλα ο Καρυπίδης για το τι έγινε εκείνη την μέρα και ότι έφαγε ξύλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ».

Και πρόσθεσε για τον Σαββίδη: «Είναι κορόιδο ο Σαββίδης! Έβαλε τόσα λεφτά στο ποδόσφαιρο, για να κάνει κουμάντο ο Μελισσανίδης και να παίρνει τις Ενώσεις! Του δίνουν ένα... ξεροκόμματο, του κλέβουν τίτλους μέσα από το γήπεδο και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Του έκλεψαν πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Διαβάστε επίσης