Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τράβηξε το ενδιαφέρον ο Σακόρ! (video)

Τράβηξε το ενδιαφέρον ο Σακόρ! (video)
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 - 10:58

Νέο ενδιαφέρον στα μεταγραφικά του Θρύλου, έδωσε η παρουσία του Βαγιεμπά Σακόρ, την περασμένη Τετάρτη, στο Καραϊσκάκη. Ο νεαρός μέσος του ΟΦΗ τράβηξε τα βλέμματα, με την εμφάνισή του, στον ματς του Ολυμπιακού, με τους Κρητικούς και εκείνη μόνο… απαρατήρητη δεν πέρασε. Αντιθέτως, σχολιάστηκε από πολύ κόσμο στον Ολυμπιακό, με τρόπο θετικό και μάλιστα το όνομά του… καταχωρήθηκε, ανάμεσα σε εκείνα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Μαρτίνς, στο άμεσο μέλλον.

Ο Σακόρ κάνει, εν γένει, καλό πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ, ξεχωρίζοντας με τις εμφανίσεις του και κερδίζοντας το ενδιαφέρον. Είναι αμυντικός μέσος, ο οποίος ανεβαίνει αρκετά στο γήπεδο και δεν διστάζει ακόμη και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας προϋποθέσεις, για την ομάδα του. Είναι σε καλή ηλικία, έχει περιθώριο να εξελιχθεί και το να έπαιζε σε κορυφαίο επίπεδο, όπως εκείνο του Ολυμπιακού, θα τον βοηθούσε, ενδεχομένως, να εκτοξευθεί.

Ο Σακόρ έχει νορβηγική υπηκοότητα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τη Γιουβέντους. Τα highlights παρακάτω είναι πριν έρθει στον ΟΦΗ. Δείτε τον σε δράση, εάν δεν τον έχετε παρακολουθήσει φέτος, στη Super League.

Διαβάστε επίσης