Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι ανάγκη, αλλά -απλή- προνοητικότητα

Δεν είναι ανάγκη, αλλά -απλή- προνοητικότητα
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 - 14:24

Δεν πρέπει να… πάθεις, για να μάθεις. Αλλά δυστυχώς, ο Ολυμπιακός, έπαθε. Και ευτυχώς, έμαθε… Όταν ο Κώστας Φορτούνης (και κατ’ επέκταση ο Ολυμπιακός) είδε την ατυχία να… χτυπά την πόρτα, ο Μαρτίνς κλήθηκε να καλύψει το κενό εκ των έσω. Και ο Ματιέ το κάλυψε και… παραπάνω. Πολύ παραπάνω. Θα πείτε, τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει ο Φορτούνης και ο Βαλμπουενά, με τον Σα και τον Σούμπασιτς…;

Όλα συνδέονται. Ο Σα αρέσει. Αρέσει πολύ. Στο εξωτερικό. Ομάδες δώθε-κείθε τον έχουν στη shortlist τους. Ομάδες δυνατές, ονόματα. Και δεν εννοούμε μόνο αγωνιστικά. Αλλά και οικονομικά. Ισχυρές. Ομάδες, οι οποίες είναι ικανές να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του και να τον κάνουν δικό τους…

Τι θα συμβεί, εάν έρθει εκείνη η στιγμή; Ο Ολυμπιακός θα ψάχνει γκολκίπερ. Και γιατί, λοιπόν, να μην το κάνει από τώρα; Γιατί να μην έχει έτοιμη την εναλλακτική; Γιατί να μην έχει κάτω από τα δοκάρια του, τον φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ, με την Εθνική Κροατίας, Σούμπασιτς; Πιο έμπειρο και πιο ικανό από ποτέ; Έτοιμο να μπει στη «μάχη».

Τα πράγματα είναι έτσι. Ο Σα είναι εδώ. Και δεν είναι, αυτή τη στιγμή, ΑΝΑΓΚΗ ο Ολυμπιακός να έχει και τον Σούμπασιτς, με τον οποίο είναι σε… πολύ καλή επαφή, για να τα βρουν. Είναι, όμως, ΑΠΛΗ προνοητικότητα. Αν ο Σα… υποκύψει στις «Σειρήνες» και αν οι «Σειρήνες» πληρώσουν, τότε ο Σούμπασιτς, εφόσον δώσει τα χέρια με τον Θρύλο, παίρνει φανέλα βασικού. Και ο Θρύλος δείχνει, ξανά, ότι βλέπει μπροστά!

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν, πλέον, Μολινό

Όλα δείχνουν, πλέον, Μολινό

Ο Ολυμπιακός αναμένει τα επίσημα και, μέχρι τότε, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά μοιάζει, πλέον, το Μολινό, ως το πιο πιθανό σενάριο, για τη ρεβάνς με τη Γουλβς.