Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σεμέδο: «Δεύτερη οικογένειά μου ο Ολυμπιακός!»

Σεμέδο: «Δεύτερη οικογένειά μου ο Ολυμπιακός!»
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 - 12:54

Αποφεύγοντας να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη Nova και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό δεύτερη οικογένειά του. Μίλησε για τον τίτλο, για την άμυνα, για την αποβολή στο ματς με τη Γουλβς, αλλά και για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά:

«Νομίζω πως είναι ομαδική δουλειά η επιτυχία μας. Δεν οφείλεται μόνο στην άμυνά μας. Ως σύνολο έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά, είναι μία δύσκολη χρονιά, με δύσκολους αντιπάλους. Όμως αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε, μέχρι το τέλος.

Όλοι δουλέψαμε πολύ για αυτό (σ.σ. για το πρωτάθλημα). Σε μία τέτοια μεγάλη επιτυχία δεν χρειάζεται να επιλέξουμε ποιοι δικαιώθηκαν. Όλοι μαζί. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Κύπελλο, Europa League.

Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, που πάντα με στηρίζει και είναι δίπλα μου. Στη δεύτερη οικογένειά μου, τον Ολυμπιακό. Έτσι νιώθω, από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Αλλά και σε όλο τον κόσμο, που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει.

Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να μιλάμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και συγκεντρωμένος εδώ. Θέλω να κερδίσω και άλλους τίτλους. Το μυαλό μου είναι εδώ.

Αν δεν έκανα το φάουλ, μπορεί να είχαμε δεχθεί γκολ (σ.σ. για το ματς με τη Γουλβς). Είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις μέσα σε δευτερόλεπτα και συμβαίνουν αυτά μέσα σε ένα ματς, είτε είναι ο Σεμέδο είτε (σ.σ. λόγου χάρη) ο Ελ Αραμπί. Η ομάδα έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν ο ένας τον άλλο και σε όποια θέση και αν προκύψει κενό, όποιος αντικαθιστά, δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του».

Διαβάστε επίσης