Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Δεν είχαμε συγκέντρωση…»

Μαρτίνς: «Δεν είχαμε συγκέντρωση…»
Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020 - 23:36

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του ο Πέδρο Μαρτίνς. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση. Κάποιοι παίκτες μας δεν είχαν αυτή τη συγκέντρωση που έπρεπε. Τη χάσαμε, φαινόταν όλη αυτή την εβδομάδα. Μερικοί παίκτες δεν ήταν καλοί. Κακό το επίπεδό μας, γι’ αυτά που ξέραμε. Χάσαμε βαθμούς, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στην απόδοσή μας».

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για το αν ήταν κακή η εικόνα επιθετικά, για να επισημάνει: «Όχι, δεν ήταν μόνο στην επίθεση η κακή μας εικόνα. Δεν ήμασταν δημιουργικοί, δεν φτάσαμε σε καμία των περιπτώσεων στο επίπεδό μας. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι όπως έπρεπε, δεν είχαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε. Δεν ετοιμάσαμε όπως θέλαμε το ματς και στην νοοτροπία και στην ψυχολογία».

Ο Μαρτίνς, ρωτήθηκε και για τη διατήρηση του αήττητου και αν ήταν το μόνο θετικό, για να απαντήσει: «Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν χάσαμε, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε. Πρέπει να δούμε το επόμενό μας ματς με τον Άρη».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Γκασπάρ που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Τσιμίκα, τονίζοντας: «Είναι ένας από τους παίκτες που ήταν θετικός στο παιχνίδι μας ο Γκασπάρ».

Διαβάστε επίσης