Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο προβληματισμός για το σβηστό 0-0, είναι η διαφορά μας

Ο προβληματισμός για το σβηστό 0-0, είναι η διαφορά μας
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 11:13

Όταν είσαι σοβαρή ομάδα, με προοπτική, όραμα και πλάνο, χαλιέσαι με ένα «άσφαιρο» 0-0 στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου σου. Όταν μόλις πριν από λίγες ημέρες του έχεις ρίξει… χαλαρή τριάρα και πας καπάκι στο ΟΑΚΑ και μένει στο 0-0, χαλιέσαι. Δεν σου αρέσει. Όταν ξέρεις ότι μπορείς να ρίξει στον Παναθηναϊκό άλλη μια τριάρα και βρίσκεσαι σε κακό βράδυ και μένεις στο 0-0, χαλιέσαι. Αλλά αυτή είναι και η διαφορά σου., από τους άλλους.

Δεν έπαθε και… τίποτα ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟ. Τον ίδιο ΠΑΟ που κάνει αυτό το 0-0 να φαίνεται… τιμητικό για εκείνον, με βάση το πως είναι η μία ομάδα και το πως είναι η άλλη. Δεν έπαθε και τίποτα ο Θρύλος που έφυγε με το σβηστό 0-0 από το ΟΑΚΑ, κρατώντας το αήττητο και δείχνοντας ότι ανεβοκατεβάζει ταχύτητες για… πλάκα, κάνοντας ό,τι θέλει με τους αντιπάλους του. Σβηστά έπαιζε ο Ολυμπιακός και έκανε… πλάκα στο γήπεδο, αλλά βρέθηκε σε κακό βράδυ.

Αυτός ο προβληματισμός, όμως, όπως είπαμε, είναι η διαφορά. Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μπορεί περισσότερα. Ξέρει ότι είναι καλύτερος από αυτό που εμφάνισε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ και ξέρει ότι αυτό δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική του εικόνα. Αλλά και πάλι… προβληματίζεται. Προβληματίζεται, γιατί όπως είπαμε, είναι σοβαρή ομάδα και ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο και όχι για τα… γύρω-γύρω. Τις «συμμαχίες» και τις «εξυγιάνσεις». Έχει να πάρει νταμπλ, έχει να παίξει Ευρώπη και έχει να χτίσει την ομάδα του μέλλοντος. Και όχι να… εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων… Αυτή είναι η διαφορά μας…

Διαβάστε επίσης

Πόση ντροπή αντέχεις;

Πόση ντροπή αντέχεις;

Πείστηκε κανείς ότι η ανακοίνωση του ΠΑΟ στο… ημίχρονο, ήταν για το συμφέρον του ΠΑΟ; Μπα…