Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στον Ολυμπιακό ο Κρίστινσον με 400.000 ευρώ»

«Στον Ολυμπιακό ο Κρίστινσον με 400.000 ευρώ»
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 10:26

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, τουλάχιστον σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λάρισας. Σε αυτή, τονίζεται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναφέροντας και το ποσό των 400.000 ευρώ!

Μάλιστα, επισημαίνεται πως ο διεθνής τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει κι εκείνος με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν σχετικής συμφωνίας ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας Όγκμουντουρ Κρίστινσον μεταγράφεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ είχε αρκετές προτάσεις για τη μεταγραφή του Κρίστινσον, όμως ο ίδιος και οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπιτζίδης και Παπούλιας επέλεξαν τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Κρίστινσον επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του σε ομάδα είτε της Ελλάδος είτε του εξωτερικού, η οποία θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκά κύπελλα και η βέβαια συμμετοχή του Ολυμπιακό στο Champions League της επόμενης περιόδου απετέλεσε γι αυτόν πρόσθετο κίνητρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός της χρηματικής αποζημίωσης των 400.000€ θα έχει και την απόλυτη προτεραιότητα είτε και με ελευθέρας είτε με μακροχρόνιο δανεισμό για την απόκτηση 2 ποδοσφαιριστων από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Κρίστινσον είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,93, έχει σπουδάσει νομικά, είναι υψηλού επιπέδου αθλητής και είχε ξεχωριστή καριέρα στην Εθνική Ισλανδίας, αλλά και στις ομάδες που αγωνίστηκε (Fram, Randers, Hammarby, Exelsior) και βέβαια στην ΑΕΛ, όπου υπήρξε βασικός και αναντικατάστατος στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας τον ευχαριστούμε για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας τις 2 σεζόν που αγωνίστηκε μαζί μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του με τη νέα του ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Στροφή σε Άρη

Στροφή σε Άρη

Στον Ολυμπιακό ασχολούνται με το παιχνίδι της Τετάρτης