Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κανένας προβληματισμός από Μαρτίνς...

Κανένας προβληματισμός από Μαρτίνς...
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 18:20

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε την επιθυμητή εικόνα και απόδοση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, το παραδέχθηκαν άπαντες στην ομάδα.

Σίγουρα, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία και την προσέγγιση του ματς από κάποιους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο μόνο προβληματισμένος δεν είναι!

Κάθε άλλο. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν έχει κανένα λόγο να νιώθει άγχος ενόψει της συνέχειας. Και αυτό μεταφράζεται εύκολα. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη στους παίκτες του, για την ακρίβεια!

Γνωρίζει πολύ καλά, ότι έχει να κάνει με επαγγελματίες, οι οποίοι ακόμα και ο τρόπος που αντιμετώπισαν την καραντίνα, ήταν υποδειγματικός, επιστρέφοντας σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουν να το λένε όλοι, ακόμα και οι αντίπαλοι του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

Συνεπώς, το παιχνίδι με τους «πράσινους» θα πρέπει να αποτελέσει μία κακή παρένθεση για τον Θρύλο. Με τον 50χρονο κόουτς, πάντως, να έχει ξανά την ευκαιρία να κρατήσει στην… τσίτα τους παίκτες του. Και να τους εξηγήσει πως τίποτα δεν θα είναι εύκολο στη συνέχεια, εντός και εκτός συνόρων...

Διαβάστε επίσης