Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΠΑΕ συνεχάρη τις πρωταθλήτριες

Η ΠΑΕ συνεχάρη τις πρωταθλήτριες
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 20:53

Το 7ο διαδοχικό πρωτάθλημα, αλλά και το 11ο συνολικά κατέκτησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη με 11-9 επί της Βουλιαγμένης, στο Λαιμό.

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ συνεχάρη, με ανακοίνωσή της, τις πρωταθλήτριες, αλλά και τους συντελεστές της επιτυχίας.

«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Το τμήμα πόλο των γυναικών κατέκτησε τον τίτλο για έβδομη διαδοχική φορά και συνολικά 11η στην ιστορία του. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στους συντελεστές της κατάκτησης του αήττητου πρωταθλήματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Συνεχίζουμε δυνατά! / Congratulations to the Olympiacos Women's Water Polo team for the 7th in a row championship title! We keep going strong! #Olympiacos #Family #WaterPolo #WeKeepOnDreaming #Piraeus #Champions #Greece #Repost @olympiacossfp ・・・ Πανάξιος, κυρίαρχος, αήττητος και πρωταθλητής για 7η διαδοχική φορά και 11η στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Θρύλος, στο πόλο Γυναικών. #Olympiacossfp #Champions2020 #WeAreTheChampions #WaterpoloWomen #unbeatable #7ChampsInARow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης