Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγχαρητήρια, συνεχίζουμε δυνατά!» (photo)

«Συγχαρητήρια, συνεχίζουμε δυνατά!» (photo)
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 21:10

Όπως είναι γνωστό, εκτός από το τμήμα του ποδοσφαίρου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει, με πράξεις και τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Με κάθε τρόπο.

Όταν, λοιπόν, τα «ερυθρόλευκα» τμήματα πανηγυρίζουν συνεχώς νέες επιτυχίες, νέες κούπες, ο ηγέτης του Θρύλου έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει και να νιώθει, με τη σειρά του, δικαιωμένος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φυσικά, έστειλε, όπως αναμενόταν, το μήνυμά του για την κατάκτηση του 7ου διαδοχικού πρωταθλήματος και του 11ου συνολικά από την ομάδα πόλο Γυναικών.

«Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! Συνεχίζουμε δυνατά! / Congratulations to the Olympiacos Women's Water Polo team for the 7th in a row championship title! We keep going strong! #Olympiacos #Family #WaterPolo #WeKeepOnDreaming #Piraeus #Champions #Greece #Repost @olympiacossfp Πανάξιος, κυρίαρχος, αήττητος και πρωταθλητής για 7η διαδοχική φορά και 11η στην ιστορία του αναδείχθηκε ο Θρύλος, στο πόλο Γυναικών. #Olympiacossfp #Champions2020 #WeAreTheChampions #WaterpoloWomen #unbeatable #7ChampsInARow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Διαβάστε επίσης