Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... τσιπ που πρέπει να γυρίσει, οι ευκαιρίες και το ζητούμενο «διπλό»

Το... τσιπ που πρέπει να γυρίσει, οι ευκαιρίες και το ζητούμενο «διπλό»
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 21:51

Αντίστροφα μετράει, πλέον, ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Τετάρτης (8/7, 19:15) με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μετά την κακή εικόνα και απόδοση στο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να γυρίσουν το… τσιπ, έχοντας έναν και ξεκάθαρο στόχο.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, το «διπλό» και οι τρεις βαθμοί, με τους Πειραιώτες να θέλουν να συνδυάσουν το θετικό αποτέλεσμα με ελκυστικό ποδόσφαιρο, διατηρώντας, παράλληλα, το αήττητο!

Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που παίκτες όπως οι Ζοσέ Σα, Ουσεϊνού Μπα, Κώστας Τσιμίκας, Γκιλιέρμε και Γιουσέφ Ελ Αραμπί έμειναν εκτός αποστολής, ο Πορτογάλος κόουτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με λιγότερα λεπτά.

Παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να πασχίσουν να αρπάξουν την ευκαιρία του 50χρονου τεχνικού και να δείξουν πράγματα, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας, εντός και εκτός συνόρων, αντίστοιχα.

Όπως και να ‘χει, έχουμε ξαναπεί ότι μπορεί ο Θρύλος να έχει κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του, ωστόσο έχει στόχους. Έχει κίνητρα, γνωρίζοντας άπαντες ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η σεζόν.

Διαβάστε επίσης