Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά ισχύουν με Ματέο Γκαρσία!

Αυτά ισχύουν με Ματέο Γκαρσία!
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 12:12

Κυκλοφόρησαν σενάρια, σχετικά με την εμπλοκή του Ολυμπιακού και του Άρη, στο θέμα Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με αυτά, ο Θρύλος απέκτησε τον Ματέο Γκαρσία και τον παραχωρεί δανεικό στον Άρη. Ο Αργεντινός είχε μπει και πέρυσι στο στόχαστρο του Θρύλου, αλλά κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα! Αποτέλεσμα είναι το θέμα, από τότε να έχει πολλά επεισόδια. Και ένα εξ αυτών παίζεται από χθες…

Τι λέει, όμως, ο ίδιος ο Άρης, για την υπόθεση; Ο Ολυμπιακός αγοράζει τον παίκτη, ή οι Θεσσαλονικείς; «Εμείς αγοράζουμε τον Ματεο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα . Λόγω του Ban και μέχρι να λυθεί, η διαδικασία θα γίνει μέσω Ολυμπιακού για να τον κλείσουμε από τώρα και να μην χαθεί αν προκύψει άλλη πρόταση. Δεν μας τον δίνει δανεικό ο Ολυμπιακός . Εμείς πληρώνουμε τον Ερυθρό Αστέρα», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι», λήγοντας κάθε θέμα για «αγορά» του Γκαρσία από τον Ολυμπιακό και… δανεισμό του, στον Άρη.

Ο Γκαρσία, σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, λοιπόν, αποκτάται ως μεταγραφή (όταν λυθεί το θέμα του Ban) από την ομάδα του Καρυπίδη και όχι με τη μορφή δανεισμού, από τον Θρύλο, ο οποίος δεν αγοράζει τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης