Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν σταματούν πουθενά…

Δεν σταματούν πουθενά…
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 16:17

Δύο διδακτικές ιστορίες, ακόμη, διαδραματίστηκαν σήμερα, μπροστά στα μάτια μας. Είδαν το φως της επικαιρότητας, γιατί σε αντίθεση με το τι συμβαίνει, με την προπαγάνδα και τις κατασκευασμένες θεωρίες, εις βάρος του Ολυμπιακού, υπάρχουν πράγματα τα οποία ΠΡΑΓΜΑΤΙ γίνονται. Και γίνονται μπροστά στα μάτια μας!

Η… επικίνδυνη ΕΠΟ του… παρόντα (ναι! Πράγματι! Ψήφισε… Παρών στο θέμα τελικός Κυπέλλου-Ριζούπολη) στέλνει τον ευρωπαίο Ολυμπιακό και πρωταθλητή Ελλάδας και τη δεύτερη ΑΕΚ, να παίξουν στο… χωράφι της Ριζούπολης, έναν τίτλο! Δίχως… ντροπή, δίχως… σκέψη και… δίχως νομιμότητα, όπως έγινε σαφές, μέσα από τα όσα λένε στον Ολυμπιακό, για το ότι προτίθενται να κινηθούν και… νομικά, για το θέμα!

Από την άλλη, ο νέος πρόεδρος της Super League κάνει… με το καλημέρα αισθητή την παρουσία του. Την… εξυγιαντική παρουσία του, για να τα λέμε πιο σωστά. Την ώρα που ο Ολυμπιακός λέει «να τηρηθούν αυτά που είπαν οι υπερομοσπονδίες, αλλά θυμίζει την πρόταση που είχε γίνει να ψηφίσουν ΟΛΟΙ για τον νέο αρχιδιαιτητή… έρχεται η «εξυγίανση», η «συμμαχία», η «τρόικα», όπως θέλετε πείτε τους ενωμένους… δευτερότριτους και δια στόματος Μπουτσικάρη λέει… Όχι! Μόνο οι Big4!

Δεν σταματούν πουθενά. Θέλουν να κάνουν το ποδόσφαιρο, όπως βολεύει εκείνους. Θέλουν η «εξυγίανση» να είναι η αρχή και το τέλος. Το Α και το Ω. Και δεν σταματούν πουθενά. Δεν έγινε και σήμερα σαφές;

Διαβάστε επίσης