Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν το βάζει κάτω...!

Δεν το βάζει κάτω...!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 10:29

Έχει τσαγανό ο μικρός. Φαίνεται. Σε αντίθεση με του Σολδάνο, που δεν «κόλλησε» όπως έπρεπε με τον Ολυμπιακό και εκείνος (όπως και η ομάδα) προτίμησαν τον δρόμο του δανεισμού, με τον Μάξι Λοβέρα είναι αλλιώς. Κάθε αρχή και δύσκολη, λένε.

Και πράγματι, ο ταλαντούχος Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του. Είναι, παρόλα αυτά, σταθερά ανοδικός και δείχνει, σε κάθε ματς, ολοένα και καλύτερος. Μοιάζει, πραγματικά, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος όσο παίζει, τόσο καλύτερος γίνεται.

Το έχε διαγνώσει αυτό ο Μαρτίνς, ο οποίος, πλέον, του δίνει περισσότερες ευκαιρίες. Σε κάθε ματς δείχνει να προσφέρει και κάτι διαφορετικό, καθιστώντας τον εαυτό του, τουλάχιστον υπολογίσιμο, για τον Πορτογάλο και το ροτέισον του. Αλλά η φιλοδοξία του δεν φτάνει εκεί.

«Θέλω να καθιερωθώ και να παίζω βασικός», είπε και χθες ο Λοβέρα, ο οποίος έχει φιλοδοξία και δεν το κρύβει. Είναι νέος, έχει ταλέντο, έχει προοπτική, έχει λατινοαμερικάνικο, μπαλαδόρικο αίμα και δεν του φτάνει το να παίζει αλλαγή… Και κάνει τα πάντα, για να καταφέρει να το αλλάξει αυτό. Και αυτοί που κάνουν τα πάντα για να πετύχουν, συνήθως το καταφέρνουν…

Διαβάστε επίσης

Αυγενάκης κατά ΕΠΟ! (photo)

Αυγενάκης κατά ΕΠΟ! (photo)

Ο υφυπουργός με περηφάνια ενημερώνει για τις εργασίες στο Παγκρήτιο, ενόψει υποψηφιότητας Conference League και τα βάζει με την ΕΠΟ και τον… «ρίψασπι» που υπονομεύει…