Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δικαίωση. Του ίδιου, του Μαρτίνς, όλων!

Δικαίωση. Του ίδιου, του Μαρτίνς, όλων!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 16:59

Ήθελε ο ίδιος, σαν τρελός, να επιστρέψει. Ήθελε ο Μαρτίνς, σαν τρελός, να τον έχει πίσω. Ο Ολυμπιακός έκανε το «θέλω» και των δύο πλευρών, πράξη και ο Χασάν… αναγεννιέται, με τα «ερυθρόλευκα»! Το απέδειξε από την αρχή! Νικητήριο γκολ με τον Ατρόμητο, σε μία πολύ δύσκολη καμπή, για τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα! Νικητήριο γκολ, με τον ΟΦΗ, στα πλέι οφ της Super League, αλλά και άλλα ενδιάμεσα… Ο Χασάν είχε δείξει ήδη, πριν φτάσει στο χθεσινό ματς με τον Άρη, ότι το έχει και… κάτι παραπάνω!

Και έρχεται η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, τα δύο γκολ, ακόμη μία μεγάλη δικαίωση! Για τον Αιγύπτιο, το να παίζει μόνος του, ή δίπλα στον Ελ Αραμπί δεν κάνει… ιδιαίτερη διαφορά. Σκοράρει και στη μία και στην άλλη συνθήκη. Πάνω από όλα, όμως, είναι η «τρέλα» του Χασάν για τον Θρύλο! Η διάθεση που βγάζει, όταν φορά τα ερυθρόλευκα και το πόσο πολύ ήθελε να είναι εδώ, ξανά!

Το πράγμα πάει καλά. Και οι δύο πλευρές βγαίνουν ωφελημένες! Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που και ο Ολυμπιακός και ο Χασάν, θέλουν να ανανεώσουν! Αυτό προσπαθούν, σε αυτό προσμένουν.

Διαβάστε επίσης