Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χείμαρρος ο Κούγιας κατά Μελισσανίδη-Αλαφούζου!

Χείμαρρος ο Κούγιας κατά Μελισσανίδη-Αλαφούζου!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 19:29
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Βόμβες έριξε ο Κούγιας με την κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία εξετάζει την έκθεση της Σπανού, γνωστή και ως υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου. Προκαλούν σοκ οι καταγγελίες του: 1) «Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές είναι νταβατζήδες, 2) «Ο σκοπός του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη», 3) Καταγγελίες και για Πατέρα, 4) «Εγκληματική οργάνωση είναι η ΑΕΚ». 5) «Ο Μαρινάκης δεν είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης. Δεν επηρεάζει τους πίνακες, δεν εμπλέκεται πουθενά».

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω ότι από το 1996 στο ελληνικό ποδόσφαιρο δρα μια εγκληματική ομάδα, επικεφαλής ο Θωμάς Μητρόπουλος, Συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο πιο στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη»

«Αυτή η οργάνωση δρα για το ποδοσφαιρικό στοίχημα, επίσης ο Γιάννης Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των ενώσεων»

«Όποιος είναι απέναντι στην εγκληματική οργάνωση παθαίνει αυτά...» . Τη στιγμή αυτή ο Κούγιας δείχνει φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό του στη Βουλιαγμένη για τον οποίο κατηγόρησε τον Μελισσανίδη.

«Μόλις ανακοίνωσα ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά, το ίδιο βράδυ, μόλις έκανα δηλώσεις για την οργάνωση, ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από 2 αυτοκίνητα και άρχισε και με κλοτσούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

«Το ίδιο διάστημα είχα απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου»

«Θα σας δείξω που είναι η εγκληματική οργάνωση». Τη στιγμή αυτή ο Κούγιας έδειξε φωτογραφία από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο κέντρο ο Μελισσανίδης, δίπλα του ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Βακάλης αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Θωμάς Μητρόπουλος». Επίσης έδειξε και φωτογραφία από γιορτή στην ΕΠΣΑΝΑ με Μελισσανίδη, Μητρόπουλο.

«Έχω καταγγείλει την εγκληματική οργάνωση από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν τους πλήρωνες, δεν θα μπορούσες να προαχθείς σαν ομάδα».

«Δεν θα πω για τις χρονιές 2014-15 είναι ένα μικρό κομμάτι. Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές, κανονικά είναι νταβατζήδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο».

«Από το περιεχόμενο των κασετών αποδεικνύεται ότι έστηναν παιχνίδια. Ο Πιλάβιος φαίνεται στις κασέτες να μιλάει με τον Πατέρα για ορισμό. Kαι ο Μπέος με τον Πιλάβιο».

«Ο Μαρινάκης είχε αποσύρει 20 εκατ. ευρώ από το κεφάλαιο του ΣΚΑΪ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και αρχίζει προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη. Έχει προσωπικό πρόβλημα ο Αλαφούζος με τον Μαρινάκη».

«Ο Πατέρας είχε στο γραφείο του τον Φώτη Παπαγεωργίου της ΕΥΠ και μπορούσε να ξέρει τα πάντα για τις απομαγνητοφωνήσεις».

«Ο Πιλάβιος έγινε υποχείριο στα χέρια τους. Έγινε καραμπινάτη εκβίαση, ο Πατέρας εκβίαζε τον Πιλάβιο. Κατάλαβα ότι χρησιμοποιούμαι από τον Πατέρα. Τότε είχε αρχίσει εις βάρος μου μια δίωξη. Ο Μπέος μου είχε κάνει μήνυση. Βρέθηκα κατηγορούμενος για χρήση κασετών από υποκλοπή».

«Λέω τις κρίσεις μου, τις απόψεις μου από αυτά που έχω πληροφορηθεί. Ότι λέω είναι από τον Πατέρα»

«Ειμαι στην Παναχαϊκή, μαθαίνουμε ότι ο Μελισσανίδης παίρνει τον Σαρρή και θέλει συγκεκριμένους διαιτητές στον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν το δέχεται, ούτε ο Ζωγράφος, τελικά το παιχνίδι αναβάλλεται. Μιλάω για αμέσως μετά, όχι για το 14 και το 15».

«Ο Μελισσανίδης δεν έχει βάλει ποτέ λεφτά στην ΑΕΚ. Υποβιβάστηκε και την πήρε δωρεάν. Η μοναδική ομάδα που πληρώνει λεφτά για να πάρει παίκτες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ο σκοπός του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη είναι να εξαφανίσουν τον Μαρινάκη».

«Η κατάθεση μου το 2013 είναι έπειτα από πληροφορίες που είχα από τον Πατέρα»

«Εκβίαζαν τον Πιλάβιο με την κασέτα που είχε ο Πατέρας. Μιλούσε ο Πατέρας με τον Πιλάβιο για ορισμούς».

Ο Πιλάβιος ότι μου είπε ήταν ψέματα. Ο Πιλάβιος τα έριχνε σε όλους τους άλλους για να αποφεύγει τις δικές του ευθύνες».

«Δεν αποτελεί μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης. Δεν επηρεάζει τους πίνακες, δεν εμπλέκεται πουθενά».

«Ο Χρήστος Σάββας αφού δεν έγινε πρόεδρος της ΚΕΔ, προσπαθούσε να περάσει διαιτητές».

Όταν είχα καταθέσει μισούσα τον Μαρινάκη, γιατί μου είχαν μεταφέρει ότι ήταν δημιουργός όλων των προβλημάτων μου».

«Ότι γινόταν από το 1996 και μετά γίνεται ακριβώς και χειρότερα και τώρα, στη διαιτησία. Ο Αλαφούζος έχει καταγγείλει τον Σαββίδη για θέματα διαιτησίας και ο Σαββίδης τον Μελισσανίδη».

«Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι μόνες ομάδες που δίνουν χρήματα για να πάρουν παίκτες. ΑΕΚ και ΠΑΟ περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι και να τους πάρουν. Η σκοπιμότητα της αλλαγής των καταθέσεων Αλαφούζου και Μελισσανίδη είναι να τιμωρηθεί ο Μαρινάκης μπας και επιβιώσουν αυτοί».

Σε ερώτηση των δικηγόρων του Ολυμπιακού αν γνωρίζει κάτι αν ο Μαρινάκης έκανε κάτι εναντίον του, ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε στη σέντρα τους Αλαφούζο, Πατέρα: «Όχι, αυτά που είπα στην πρώτη μου κατάθεση ήταν αυτά που μου είπαν από το περιβάλλον Πατέρα και Αλαφούζου. Μετά κατάλαβα τι γινόταν. Έπεσα θύμα πλάνης. Όσο για τον Σαρρή όταν τον γνώρισα η άποψη μου είναι ότι επρόκειτο για τζεντέλμαν, ο καλύτερος γιατρός της Χίου. Απλά με όσα γίνονταν νόμιζα ότι με κορόιδευαν και μάλιστα χάλασα και τη σχέση μου μαζί με όσα είχα πει».

«Καμία σχέση δεν είχε ποτέ ο Μαρινάκης με τον Θωμά Μητρόπουλο».

«Με κατεύθυναν σε πολλά πράγματα ο Χατζηαποστόλου και ο Χρήστος Σάββας».

Διαβάστε επίσης