Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «καμπανάκι» που χτύπησε και το... τσιπ που γύρισε τάχιστα!

Το «καμπανάκι» που χτύπησε και το... τσιπ που γύρισε τάχιστα!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 22:24

Στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, δεν είχε μείνε ικανοποιημένος από την απόδοση και τη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών του, χτυπώντας το «καμπανάκι» ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε, μετά το ματς με τους «πράσινους», ο Πορτογάλος κόουτς είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση. Κάποιοι παίκτες μας δεν είχαν αυτή τη συγκέντρωση που έπρεπε. Τη χάσαμε, φαινόταν όλη αυτή την εβδομάδα. Μερικοί παίκτες δεν ήταν καλοί. Κακό το επίπεδό μας, γι’ αυτά που ξέραμε. Χάσαμε βαθμούς, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στην απόδοσή μας».

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, στο παιχνίδι με τον Άρη, στο «Κλ. Βικελίδης», οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έλαβαν το μήνυμα του προπονητή τους και απάντησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Πραγματοποίησαν, για την ακρίβεια, καλή και «γεμάτη» εμφάνιση, έπαιξαν ελκυστικό ποδόσφαιρο, είχαν -παρά τα όποια λάθη- τα στοιχεία που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Και πήραν το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας εύκολα με 4-2 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κατάφεραν, έτσι, οι Πειραιώτες να γυρίσουν πολύ γρήγορα το… τσιπ και να αποδείξουν ότι η αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε απλά μία κακή παρένθεση για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. Και αυτό, είναι πολύ σημαντικό.

Πλέον, άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κυριακάτικο (12/7) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, στο οποίο ο στόχος είναι, επίσης, ένας και ξεκάθαρος. Να «κεράσουν» ξανά την… αρμάδα του Ιβάν, να αποδώσουν όμορφο και θεαματικό ποδόσφαιρο, να διατηρήσουν το αήττητο. Και να «βυθίσουν» ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους τους στη μιζέρια και τον προβληματισμό...

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα

Μια επιτροπή που υποτίθεται ότι θα «ξεδόντιαζε» την ομοσπονδία, ουσιαστικά δεν λειτούργησε καθόλου με την ανοχή της Superleague...