Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 22:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια επιτροπή που υποτίθεται ότι θα «ξεδόντιαζε» την ομοσπονδία και θα αποφάσιζε για όλα έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ απλά θα επικύρωνε, ουσιαστικά δεν λειτούργησε καθόλου με την ανοχή της Superleague. Το μεγάλο θέμα που προκύπτει αντλείται από το άρθρο 52 του Καταστατικού της ΕΠΟ που προβλέπει τη στελέχωση και λειτουργία Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία σύμφωνα με το ίδιο άρθρο «θα συνεδριάζει τουλάχιστον κάθε δύο μήνες», ενώ «η Εκτελεστική Επιτροπή θα συμβουλεύεται την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (ΕΕΠ) πριν τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης που αφορά ζητήματα επαγγελματικού ποδοσφαίρου»!

Κι όμως, η συγκεκριμένη επιτροπή μπήκε στη... ναφθαλίνη αφού συνεδρίασε ελάχιστες φορές και χωρίς ουσία. Κι όμως, η Superleague έβαλε αυτογκόλ αφού ουδέποτε ασχολήθηκε για να καταγγείλει την ΕΠΟ στην FIFA.

Συμπέρασμα: Στην ΕΠΟ έχουν το κατασταστικό για να το βλέπουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες δεν ήρθαν για επιτροπεία αλλά για το ήλιο, τη θάλασσα, τους καφέδες και τα παγωτά...

Διαβάστε επίσης

Ο αρχηγός φώναξε «παρών»!

Ο αρχηγός φώναξε «παρών»!

Με την εμφάνισή του στο «Κλ. Βικελίδης», ο Τοροσίδης «φώναξε» ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες και λύσεις...