Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αλλάξτε τώρα τον Μανούχο»!

«Αλλάξτε τώρα τον Μανούχο»!
Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020 - 23:15

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή, του Ευάγγελου Μανούχου, για την ακρίβεια, στο παιχνίδι (12/7) με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ και αφού έκαναν λόγο για παράλογη απόφαση που παραβιάζει τις προηγούμενες συμφωνίες, ζήτησαν να αναθεωρηθεί η εν λόγω απόφαση.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Ο.

- Κ. Vitor Manuel de Melo Perreira,

Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

- Κ. Juan Fernandez Marin,

Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

- Κ. Leif Lindberg,

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

Κοιν. προς

- κ. Ζόραν Λάκοβιτς ,

Επικεφαλής του Τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών

της UEFA

Κύριοι ,

Προς μεγάλη μας έκπληξη, πληροφορηθήκαμε ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έναν Έλληνα διαιτητή στον επερχόμενο αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 για την 8η αγωνιστική των play off της Superleague 1.

Πρόκειται για μια εντελώς ακατανόητη απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με κάθε προηγούμενη συμφωνία σχετικά με τους αγώνες των «Big-4» και ειδικά με δεδομένο ότι παρότι έχει κριθεί ο Πρωταθλητής της Superleague 1, αυτός ο συγκεκριμένος αγώνας είναι μεγάλης σημασίας όσον αφορά τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους στον αγώνα ΑΡΗΣ – ΑΕΚ που διεξήχθη πριν από δυο αγωνιστικές διορίστηκε ξένος διαιτητής και το παιχνίδι μας εναντίον του ΠΑΟΚ ορίστηκε να το διευθύνει Έλληνας διαιτητής που δεν είναι καν Διαιτητής FIFA. Και μάλιστα όταν έχει ολοκληρωθεί η συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και είναι πολύ εύκολο να βρεθούν Διαιτητές για να διαιτητεύσουν αυτόν τον αγώνα.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για αυτήν την παράλογη απόφαση που παραβιάζει όλες τις προηγούμενες συμφωνίες και θέτει ακόμη περισσότερο σε κίνδυνο την αξιοπιστία του πρωταθλήματος λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωσή του , και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας ακόμη και τώρα».

Διαβάστε επίσης

Ο αρχηγός φώναξε «παρών»!

Ο αρχηγός φώναξε «παρών»!

Με την εμφάνισή του στο «Κλ. Βικελίδης», ο Τοροσίδης «φώναξε» ότι μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες και λύσεις...

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα

Η ΕΠΟ «έθαψε» τη Λίγκα

Μια επιτροπή που υποτίθεται ότι θα «ξεδόντιαζε» την ομοσπονδία, ουσιαστικά δεν λειτούργησε καθόλου με την ανοχή της Superleague...