Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν μπορεί να το πιστέψει…

Δεν μπορεί να το πιστέψει…
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 11:03

Όπως κάθε σοβαρός άνθρωπος, κάθε σοβαρός προπονητής, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του, τη δουλειά του, την ομάδα του, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να… πιστέψει αυτό που του έδειχναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας… ρίχνει τους παίκτες σε κίνδυνο, με την απόφασή της να διεξάγει έναν τελικό Κυπέλλου σε ένα γήπεδο όπως η Ριζούπολη. Απαρχαιωμένο, σε τραγική κατάσταση και με τον αγωνιστικό χώρο… τουλάχιστον κακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε τρελαθεί με την απόφαση αυτή της ΕΠΟ και ήθελε εναγωνίως να μάθει εάν είναι οριστική ή αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει… Φοβάται, όπως είναι λογικό, για την υγεία των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι έχουν μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση μπροστά τους και δεν περιορίζονται μόνο στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους. Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι, βέβαια, αφού και οι παίκτες της ΑΕΚ οφείλουν να προστατευτούν.

Ο Μαρτίνς ελπίζει, φυσικά, σε αναθεώρηση της απόφασης. Όπως και όλος ο Ολυμπιακός, ο οποίος θεωρεί ότι η Ριζούπολη είναι ένα μεγάλος λάθος της ΕΠΟ. Ακόμη ένα.

Διαβάστε επίσης