Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γαβαλάς: «Όχι μόνο δεν αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά…»

Γαβαλάς: «Όχι μόνο δεν αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά…»
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 15:41

Έτρεξαν στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον μηχανισμό προπαγάνδας γύρω από αυτόν, να πανηγυρίσουν για… μη απόφαση του CAS και να την περάσουν ως αθώωση και δικαίωση… Με ανάρτηση-«γροθιά στο στομάχι» της προπαγάνδας, η οποία… πανηγυρίζει για το «αγαπημένο της παιδί», ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Όπως και τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος… καταπιάστηκε πάλι με τον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά:

Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το CAS δέχθηκε μερικώς και τις δύο εφέσεις, τόσο του ΠΑΟΚ, τον οποίο δεν αθώωσε για την παράβαση της πολυιδιοκτησίας όσο και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία θα αποφασίσει τώρα ως προς τις παραβάσεις.

Για την περίπτωση της Ξάνθης η οποία δεν άσκησε έφεση, είναι σαφές ότι όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν και η αφαίρεση των 7 βαθμών παραμένει αφού κανείς δεν έχει αθωωθεί για την πολυιδιοκτησία.

Παράλληλα, είμαστε σε αναμονή του σκεπτικού της απόφασης του CAS που πρέπει να βγει πριν από την εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Στην παρούσα φάση, κανείς δεν αθωώθηκε ούτε το CAS ακύρωσε την απόφαση της ΕΕΑ που διαπίστωσε την πολυιδιοκτησία.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στις αναρτήσεις του κ. Γιώργη Σαββίδη. Καθώς ενώ έχει γίνει περίγελος ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας του που βρίσκεται 17 βαθμούς πίσω μας, δεν έχει βάλει μυαλό και συνεχίζει να συκοφαντεί χυδαία την ομάδα μας ακόμα και τους αξιωματούχους της κυβέρνησης που τον έσωσαν από βέβαιο υποβιβασμό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθεί για την σημερινή απόφαση πριν πανηγυρίσει γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν αθωώθηκε αν και το CAS είχε την αρμοδιότητα να δικάσει την υπόθεση στην ουσία και να τον αθωώσει, αλλά τώρα θα πρέπει να δούμε από ποιο πρωτάθλημα τελικά θα αφαιρεθούν οι βαθμοί, από το τρέχον ή από το επόμενο.

Διαβάστε επίσης

«Πόντιος Πιλάτος» το CAS

«Πόντιος Πιλάτος» το CAS

Επέστρεψε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης για να εξεταστεί από την αρχή.