Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το άγχος μας και το… άγχος τους…

Το άγχος μας και το… άγχος τους…
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 - 16:24

Υπάρχει και αυτή η ανάγνωση, σε όλα αυτά που γίνονται, με τις πολυιδιοκτησίες, το CAS, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, τον Σαββίδη και πάει λέγοντας… Υπάρχει κάτι το οποίο η προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα σας πει, γιατί δεν θέλει να στενοχωρήσει τα… αφεντικά. Αλλά και γιατί τα αφηγήματα, από πλευράς τους, δεν είναι για να… καταρρίπτονται.

Την ώρα που ο Ολυμπιακός μετρά μέρες για να παίξει Europa League και τελικό Κυπέλλου και κάνει όνειρα για νταμπλ και… βλέπουμε, ο ΠΑΟΚ περιμένει… δικαστικά. Περιμένει να πάει η υπόθεση πίσω στην Εφέσεων, για να δει αν θα χάσει βαθμούς τώρα ή στο επόμενο πρωτάθλημα και τα άγχη του… μεγαλώνουν, για το πως θα τελειώσει τη σεζόν και πως θα αρχίσει την επόμενη, ο Ολυμπιακός… συνεχίζει να ονειρεύεται τίτλους και να βλέπει… Ευρώπη!

Άγχος… επιβίωσης και υπεράσπισης του εαυτού του, ξανά, για τον ΠΑΟΚ, άγχος… Γουλβς, Σεβίλλης/Ρόμα και… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τον Ολυμπιακό. Είναι και αυτή μία σημαντική παράμετρος, στο όλο θέμα, την οποία ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να ξεχνά… Που έχει ο Μαρινάκης τον Ολυμπιακό και που η διοίκησή του, τον ΠΑΟΚ…

Διαβάστε επίσης