Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέλει, πιέζει, περιμένει…

Θέλει, πιέζει, περιμένει…
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 10:06

Ως μία τεράστια ευκαιρία στην καριέρα του, να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ ομάδας επιπέδου Champions League και να ανέβει με δρασκελιές τα σκαλιά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, βλέπει την πιθανή έλευσή του στον Θρύλο, ο Μούσα Αλ Τάμαρι.

Ο Ιορδανός έχει «ψηθεί» ιδιαιτέρως, από την προοπτική του να δώσει το παρών στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα και αυτό σημαίνει, αυτομάτως, ότι ο ποδοσφαιριστής γίνεται ο… Νο1 σύμμαχος, στην υπόθεση, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αλ Τάμαρι θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και το δείχνει έμπρακτα, πιέζοντας τον ΑΠΟΕΛ να βοηθήσει στην παραχώρησή του, συναινώντας σε κάποιο ποσό το οποίο αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν και δεν βιάζονται, να κινηθούν, για τον Ιορδανό ακραίο, ο οποίος μπορεί να δώσει καλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, για τα εξτρέμ. Περιμένουν να δουν πως μπορεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να επηρεάσει την υπόθεση, εάν η κυπριακή ομάδα είναι σε διάθεση να αλλάξει τη βάση συζήτησης, για την παραχώρησή του, αλλά και τι άλλες προτάσεις μπορεί να έχει ο παίκτης, από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης