Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: «Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι…»

Μαρτίνς: «Εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι…»
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 14:02

Η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη Nova, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο τη νοοτροπία, την οποία έχει εμφυσήσει ο Πορτογάλος στην ομάδα του, στους συνεργάτες του, σε όλο το οικοδόμημα, το οποίο λέγεται «Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς».

Ο Πορτογάλος, όταν ρωτήθηκε για τις εξελίξεις, αναφορικά με την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, το CAS και αυτό το θέμα εν γένει, αρκέστηκε να πει ότι «εμείς μένουμε συγκεντρωμένοι».

Αυτή είναι και η ουσία. Αυτά τα θέματα, τα εξωαγωνιστικά, είναι, όπως είπε ο Μαρτίνς «θέμα της διοίκησης». Ο Πορτογάλος εξήγησε χαρακτηριστικά ότι αυτά τα θέματα πρέπει να μένουν μακριά από την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία του Μαρτίνς, σε αυτό τον Ολυμπιακό.

Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά επιτεύγματα, ο Πορτογάλος έχει καταφέρει να διατηρήσει «στεγανά» στο Ρέντη και την ομάδα ανέπαφη από θέματα που δεν την αφορούν να λύσει. Συγκεντρωμένη στο ποδόσφαιρο, σκεπτόμενη μόνο την μπάλα και τίποτα άλλο. Και με τον τρόπο αυτό, παρά τα όσα συμβαίνουν στα δικαστήρια, υπάρχει πάντα το +17, το οποίο -εν καιρώ εξυγίανσης- είναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!

Διαβάστε επίσης

Η ομηρία του ποδοσφαίρου με αποδείξεις

Η ομηρία του ποδοσφαίρου με αποδείξεις

FIFA, UEFA και Κυβέρνηση παραβλέπουν ότι οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος ενώθηκαν και το 2015, όμως το αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας είναι η λέξη... εξυγίανση να σημαίνει «χειρότερα δεν γίνεται»!