Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψάχνεται η Γουέστ Χαμ, ήρεμος ο Σα

Ψάχνεται η Γουέστ Χαμ, ήρεμος ο Σα
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 10:11

Αρέσει ο Ζοζέ Σα. Έχει πέραση. Στο εξωτερικό το όνομά του συζητιέται αρκετά και μάλιστα σε περισσότερα πρωταθλήματα, του ενός. Μεγάλο ενδιαφέρον προκύπτει, όπως φαίνεται, από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Γουέστ Χαμ, η οποία δείχνει να έχει «λοκάρει» τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και να επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Είναι γνωστό ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Ζοζέ Σα είναι στα 13 εκατομμύρια ευρώ και πως όποια ομάδα τα καταβάλει, στον Ολυμπιακό, αυτομάτως αποκτά το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με τον ποδοσφαιριστή ένα συμβόλαιο και να τον κάνει δικό της, εάν συμφωνήσουν. Ο Σα, προς το παρόν, διατηρεί το μυαλό του καθαρό από μεταγραφικές σκέψεις και δεν μπαίνει σε διαδικασία… αναλύσεων. Δεν κάθεται, αυτή τη στιγμή, να ζυγίσει τα πράγματα και να δει τι θα κάνει με το μέλλον του. Γιατί το παρόν του είναι εδώ και είναι ακόμη… εν εξελίξει.

Ο Σα έχει στόχους να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό. Καλά-καλά δεν έκανε… απονομή πρωταθλήματος και δεν έχει σηκώσει την κούπα της Super League. Έχει μπροστά του το Κύπελλο, το Europa League, έχει έργα ακόμη να κάνει, με τη φανέλα του Θρύλου. Όταν αυτά φτάσουν στο τέλος τους, τότε θα αναλύσει το τι συμβαίνει γύρω του, με τις μεταγραφικές υποθέσεις. Και ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο, από την πλευρά του, να ανησυχεί. Η ρήτρα είναι εκεί και ο Σα είναι η… κολώνα από την οποία αρχίζει η άμυνα. Δεν έχει κανείς από τους δύο λόγο να… αγχώνεται…

Διαβάστε επίσης