Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Τώρα είναι αλλιώς»

Μαρτίνς: «Τώρα είναι αλλιώς»
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 11:36

Ένα εντελώς διαφορετικό ματς, σε σχέση με εκείνο του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Καραϊσκάκη, περιμένει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς. Μιλώντας στη Nova, ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην κακή φάση που περνάει ο ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα, αλλά τόνισε ότι θα τον περιμένει επιθετικό και έτοιμο να… αποδείξει πράγματα. Θέλησε, έτσι, να χτυπήσει καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του, ώστε να μην πάρουν… αψήφιστα το ματς.

«Νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με εκείνο που παίξαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν τότε με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική ήταν τελείως διαφορετική. Για να προστατεύσει το πλεονέκτημα αυτό, που είχε, του ενός γκολ. Τώρα πιστεύω ότι θα έρθει με τελείως διαφορετική νοοτροπία. Ίσως για να ρισκάρει περισσότερο. Και για να κυνηγήσει τη νίκη.

Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μία εύκολη φάση, όμως έτσι είναι το πρωτάθλημα. Έτσι είναι οι φάσεις που περνάνε οι ομάδες. Και αυτή τη στιγμή, παρότι δεν βρίσκεται σε καλή φάση, έχει ποιοτικούς παίκτες και πολλά πράγματα να αποδείξει. Επομένως θα κυνηγήσει τη νίκη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μαρτίνς, στη Nova.

Διαβάστε επίσης