Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλέπει Μασούρα και Βαλμπουενά βασικούς!

Βλέπει Μασούρα και Βαλμπουενά βασικούς!
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 - 12:34

Το τρικ με Φορτούνη και Βαλμπουενά μαζί, στην ενδεκάδα, δεν δούλεψε για τον Πέδρο Μαρτίνς, όπως θα ήθελε, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δύσκολα θα το χρησιμοποιήσει ξανά, στο άμεσο μέλλον και αρχής γενομένης από το αποψινό ματς, κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πάει περισσότερο στην… πεπατημένη!

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Σημαίνει Μασούρας βασικός, στη μία άκρη και, όπως όλα δείχνουν, Βαλμπουενά βασικός στην άλλη άκρη…! Ο Γάλλος χρειάζεται παιχνίδια, μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, από τον τραυματισμό του και ο Μαρτίνς αναμένεται να του δώσει το αποψινό, το οποίο είναι και σημαντικό. Και στα σημαντικά ματς ο Βαλμπουενά πάει καλά.

Από την άλλη, δείχνει να προτιμά τον Μασούρα, αντί του Φορτούνη, δίχως αυτό να είναι 100% σίγουρο, βέβαια, γιατί ο Μασούρας είναι ξανά σε καλό «φεγγάρι», βάζει γκολ, είναι σε… ρέντα που λέμε και ο Μαρτίνς θεωρεί ότι δεν πρέπει να του χαλάσει το «μομέντουμ», όπως και της ομάδας.

Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ αυτό το πλάνο να αλλάξει και να δούμε άλλη σύνθεση στην επίθεση, αλλά μέχρι στιγμής αυτή δείχνει να είναι η προσέγγιση του Μαρτίνς για το «3» της γραμμής κρούσης, στο 4-3-3 που προτιμά.

Διαβάστε επίσης